Jesper Volk - Biolog & adfærdsinstruktør

​​
jesper volk  


​Jesper står for træningen på hvalpehold-  Herunder kan I læse mere om Jesper:

​Mit navn er Jesper Volk. Jeg har altid interesseret mig for hunde, hundeadfærd og hundetræning. Den første
​​ hund, jeg trænede, var familiens schæferhund, Ronja, da jeg var cirka otte år gammel. Siden har jeg som barn og ung trænet flere af mine forældres hunde, blandt andet endnu en schæferhund og en Border Collie. Jeg har nu, sammen med min kone og to døtre, en Nova Scotia Duck Tolling retriever (Toller), Wilma. Ud over at være en fantastisk familiehund er hun min faste træningsmakker på træningspladsen og i skoven. Vi bruger ugentlig mange timer på at træne Schweiss-spor, som er en stor glæde og passion for både Wilma og mig.


Jeg går meget op i samarbejdet mellem hund og fører, og det er også det, jeg forsøger at give videre på træningspladsen. Jeg tror på, at vi ved at træne med positive metoder, får gladere og mere afbalancerede hunde, og derved et bedre samarbejde mellem hund og fører. Derfor arbejder jeg udelukkende med positiv forstærkning, og med både operant og klassisk betingning, som redskaber. Sammen med trinvis indlæring af adfærd gør det, at hunden altid er tryg i træningen og derfor lærer mere og lærer hurtigere.


Derudover mener jeg det skal være sjovt at have hund og træne hund. Derfor vil man også opleve øvelser på træningspladsen, der er lidt sjove eller skæve, og som er med til at udfordre både hund og fører, for derved at styrke båndet imellem dem.

Jeg er oprindeligt uddannet biolog, bl.a. med fokus på adfærdsbiologi, og har videreuddannet mig som hundeadfærdsinstruktør ved Center for Dyreterapi, afsluttet i 2023. Det er denne teoretiske viden, der ligger til grund for de træningsforløb vi har på træningspladsen.

Jeg glæder mig til at møde jer og jeres hunde til træning hos Hundens Verden

De bedste hundehilsner, Jesper​

Læs hvad andre synes

Den bedste hundetræning man kan få 😁

CJ CJ

Verdens bedste træner .spot on !!!

Helle Redke

Se flere anmeldelser på​

Hundens Verden

​Sølillevej 4

8560 Kolind

Find vej

​​

CVR. 30849809

Vi støtter​

Tekst fra denne hjemmeside må ikke kopieres eller gengives uden kildeangivelse.​