Spor - Næsearbejdsdage med slæb i 2017

Introduktion til Slæb – 17/6 2017 kl. 9.30 - 14

Vi mødes til introduktion til næsearbejde med slæb med dyreben.
Vi starter med teori om hundesnudens kapacitet i teorilokalet. Herefter gives en praktisk demonstration af fremgangsmåden når sporet lægges og arealerne fordeles til sporlægning.
Hundene skal derefter ud at søge 2-3 spor, som vi sammen evaluerer på i teorilokalet inden frokost.
I frokostpausen spiser vi vores medbragte mad og hygger med hundesnak, inden vi igen lægger 2-3 slæb med nye udfordringer til hundene. Dagen afsluttes i teorilokalet med samlet evaluering af dagens udfordringer.
Denne temadag er for hundeejere og hunde som ikke før har forsøgt sig med at lægge slæb med dyreben og som gerne vil nyde en dag i hyggeligt selskab med ”hundekollegaer” der har samme interesse.


Pris pr. hundesnude 500,- kr. – 6 pladser


Spordag med slæb for letøvede og øvede sporhunde – 18/6 2017 kl. 9.30 - 14

Vi mødes til en dag med slæb med dyreben, med forskellige temaer.
Vi starter med lidt opsumering af teorien i teorilokalet hvorefter arealerne fordeles til sporlægning. Hundene skal derefter ud at søge 2-3 spor, som vi sammen evaluerer på i teorilokalet inden frokost.
I frokostpausen spiser vi vores medbragte mad og hygger med hundesnak, inden vi igen lægger 2-3 slæb med nye udfordringer til hundene. Dagen afsluttes med samlet evaluering i teorilokalet.
Denne temadag er for hundeejere og hunde som er godt i gang med slæb, og som gerne vil bruge en hel dag sammen i hyggeligt selskab med ”hundekollegaer” der har samme interesse.

Pris pr. hundesnude 400,- kr. – 6 pladser​

trackingslide

Hundens Verden

​Sølillevej 4

8560 Kolind

CVR. 30849809

Vi støtter​

Tekst fra denne hjemmeside må ikke kopieres eller gengives uden kildeangivelse.​