Privattimer

På privattimer træner du din hund med vejledning.​ Enetimer er ideelt til dig som ønsker et mere individuelt og fleksibelt træningsforløb. Der er her mulighed for at tilrettelægge en træningsplan som passer netop til dig og dit behov. Måske har du et helt konkret problem som vi kan koncentrere os om at få løst. Tidspunktet vælger man selv og træningen foregår på træningspladsen på Sølillevej 4, 8560 Kolind - Find vej.

Din hund kan blive trænet af mig

​Har du ikke selv mulighed for at træne med din hund, kan du bestille en enetime hvor din hund bliver trænet af professionel instruktør, evt. mens du kigger på.

​Pris for privattimer

​En enetime koster 600,- kr. inkl. moms, hvis træningen skal foregå udendørs på træningspladsen på Sølillevej 4 i Kolind.
​Skal jeg komme hjem til dig koster det 1300,- kr. inkl. moms.​ for 2 timer, som er minimum når jeg kører ud.

​OBS: ​Vær opmærksom på at du, når du skal gå til hundetræning (også til privattimer), skal have tegnet en udvidet ansvarsforsikring på din hund og være i besiddelse af en gyldig vaccinationsattest.​

Telefonkonsultation

​Vejledning kan også foregå som telefonkonsultation - hvis du fx bor langt væk. Dette er dog mere generel vejledning, eftersom jeg ofte behøver at observere hunden, for at kunne give et konkret bud på løsninger på fx adfærdsproblemer.

​​Det foregår sådan at du telefonisk eller pr mail bestiller tid til en konsultation, dernæst overfører du betaling på netbank og sender en mail med udførlig beskrivelse af det du vil have hjælp til.

Så ringer jeg dig op på det aftalte tidspunkt og giver dig vejledning, hvor du undervejs har mulighed for at stille spørgsmål.

Pris for telefonkonsultationer

​Det koster 350,- kr. inkl. moms, for en halv times ad hoc telefonkonsultation.

Læs hvad andre synes

Den bedste hundetræning man kan få 😁

CJ CJ

Verdens bedste træner .spot on !!!

Helle Redke

Se flere anmeldelser på​

Hundens Verden

​Sølillevej 4

8560 Kolind

Find vej

​​

CVR. 30849809

Vi støtter​

Tekst fra denne hjemmeside må ikke kopieres eller gengives uden kildeangivelse.​