+15 års erfaring

Træningen er for alle 

Moderne træningsmetoder

Virksomhedsprofil​

Hundens Verden er en gren af et enkeltmandsfirma stiftet i 2005, der også omfatter Hestens Verden.

Virksomheden har specialiseret sig i rådgivning til hunde og hesteejere i forbindelse med indlæringspsykologiske problemstillinger eller adfærdsproblemer. Rådgivning gives på hold, enetimer og adfærdskonsultation.

Virksomheden ejes af og drives af adfærdskonsulent Helle Huber Stenberg der varetager alle funktioner i driften.

Formålet med Hundens Verden er at hjælpe hundeejere til, ved hjælp af moderne træningsmetoder, at opnå det bedst tænkelige samarbejde mellem hund og ejer, i alle hverdagens sammenhænge hvor hund og ejer har brug for at samarbejde.​

​Målsætningen er at gøre brug af videnskabeligt veldokumenterede træningsmetoder, ligesom det tilstræbes at være opdateret med den nyeste viden fra forskning på området for indlæringsværktøjer og adfærdsbehandling.

Viden om og respekt for dyrene indgår som en naturlig del af omgangen med vore dyr, ligesom det vægtes at træne med så lidt stresspåvirkning som overhovedet er muligt. Hundens Verden tager afstand fra træningsmetoder hvor dyr lider fysisk eller mental overlast.

Hundens Verden donerer hver måned penge til World Animal Protection, som er en verdensomspændende organisation der hjælper dyr i nød i projekter rundt om i verden. Læs mere om organisationen her:

http://www.worldanimalprotection.dk/

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

Hundens Verden

​Sølillevej 4

8560 Kolind

CVR. 30849809

Vi støtter​

Tekst fra denne hjemmeside må ikke kopieres eller gengives uden kildeangivelse.​