​Videnskabelige metoder

​Sølillevej 4 -8560 Kolind

Gode træningsredskaber​

Tlf.: 20 94 66 28

Viden om træningsteknik & forståelse for arten

hundensverden@mail.dk​​

✓ +10 års erfaring

✓ Træningen er for alle

✓ Moderne træningsmetoder

Instruktører hos Hundens Verden

Bettina Vestergaard

 - Kommende Noseworkinstruktørbettina vestergaard


​Hunde har altid været en del af Bettinas liv. Derfor er hundecv'et da også ret godt fyldt op

​Bettina har haft opdræt af hhv Cairn terrier og Australsk kelpie. Hunde som der gennem årene er brugt meget tid på at udstille og træne med. Der har været konkurreret i DcH på B og A niveau, ligesom det er blevet til rigitg mange præmier på udstilling gennem årene.  ​Hundeholdet består pt. af 2 hunde af racen Australsk Kelpie, Finn & Bravo, som især trænes i Nosework.

​Bettina er uddannet hundefrisør og har tidligere drevet Shining-dog hundesalon,

​Med erfaring som ernæringsspecialist hos Royal Canin Danmark, er Bettina rigtig godt klædt på til at rådgive om og sælge hundefoder, Denne ballast kommer hundeejere til gode, når de handler i butikken hestoghund.dk  eller på www.noseworkshoppen.dk

Hos Hundens Verden har Bettina lavet et udvalg af varer fra webshoppen, så alle kursister har mulighed for at forkæle deres hunde med godbidder, gode seler, legetøj og mange andre dejlige varer. Pt. er Bettina i gang med at "installere" den nye webshop www.noseworkshoppen.dk der skal servicere Noseworkere med alt det grej som man har brug for når man laver Nosework.

​Bettina er nemlig bidt af NOSEWORK. Interessen blev vagt i 2017 ved en Noseworkintroduktion med Finn og siden har færtteori,  "handlerskils" og masser af sjov noseworktræning været en fast del af dagligdagen på Bavnhøjgård ved Rønde, hvor Bettina bor med sin mand Michael.

I januar 2019 afsluttede Bettina sin uddannelse til Noseworkinstruktør. Bettina er ansvarlig for  Noseworkkurser og temadage om Nosework hos Hundens Verden.​

​​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

Hundens Verden

​Sølillevej 4

8560 Kolind

CVR. 30849809

Vi støtter​

Tekst fra denne hjemmeside må ikke kopieres eller gengives uden kildeangivelse.​