​Videnskabelige metoder

​Sølillevej 4 -8560 Kolind

Gode træningsredskaber​

Tlf.: 20 94 66 28

Viden om træningsteknik & forståelse for arten

hundensverden@mail.dk​​

✓ +10 års erfaring

✓ Træningen er for alle 

✓ Moderne træningsmetoder

Om Helle Huber Stenberg

Min erfaring har lært mig at god træning forebygger og afhjælper problemer - samtidig med at hund og ejer har det sjovt. For bedst muligt udbytte af træningen, tilrettelægges både hold og enetimer således, at der er mulighed for at inddrage træningen i hverdagen - inde som ude.​

Hvem står bag Hundens Verden?

​Mit navn er Helle Huber Stenberg.

Jeg er født i 1974, uddannet professionel hundeinstruktør i 2005, hos Hundepsykolog Lone Greva og har i maj 2014 afsluttet uddannelsen hos Center for Dyreterapi i Hirtshals, som adfærdskonsulent. Desuden er jeg uddannet Nosework instruktør hos Sanne Andersen, Lorup Hundcenter i 2019.

Jeg anvender udelukkende positive metoder med positiv forstærkning som motivationsfaktor, ligesom forståelse for hundens generelle adfærd og sprog, indgår som et vigtigt element i alle træningssammenhænge.

​For at forblive opdateret med den nyeste viden inden for mit felt, deltager jeg løbende i efteruddannelseskurser.​

I min fritid træner jeg også hund​

Min mand Nikolaj og jeg går på jagt og interesserer os derfor meget for jagthundetræning.

Vi har en F.T. Springer Spaniel - Luka, en sort/hvid tæve  fra 2005 Hun trænes i de almindelige jagthundediscipliner og har ydet fantastisk assistance under jagt. Hun er nu pensioneret pga. den flåtoverførte sygdom Anaplasmose, der har betydet et skræntende helbred. I stedet for jagt arbejder vi nu meget med Nosework, som er helt fantastisk til at aktivere en hund med højt aktivitetsniveau.

Selvom hun er gammel og nogle gange ret øm, laver vi også mental fitness med alverdens cirkustrics, spor og feltsøg , for sjov og for at træne varieret.

Luka fungerer desuden som "forsøgshund" ved afprøvning af nye tricks og træningsteknikker, til brug på træningspladsen.​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

Hundens Verden

​Sølillevej 4

8560 Kolind

CVR. 30849809

Vi støtter​

Tekst fra denne hjemmeside må ikke kopieres eller gengives uden kildeangivelse.​