Har din hund adfærdsproblemer?
​-Få hjælp til en hensigtsmæssig hundeadfærd

Som eksamineret hundeadfærdsbehandler kan jeg give råd og vejledning i forbindelse med uhensigtsmæssig hundeadfærd - eksempelvis:​

  • ​​Aggressiv adfærd
  • ​Alene hjemme problemer / separationsangst
  • ​Manglende impulskontrol
  • ​Overdreven gøen
  • ​Nervøsitet eller generel usikkerhed
  • ​Lydangst, for eksempel i forbindelse med fyrværkeri
  • ​Angst for  hunde eller mennesker
  • Overdreven hyrdeadfærd
  • Overdreven jagtadfærd
  • Angst for specifikke ting fx negleklipper, at komme i bad o.l

​​
​Konsultationen kan foregå i træningshallen ELLER som telefonkonsultation, en såkaldt "coronakonsultation".

​En fysisk konsultation i træningshallen, varer typisk et par timer og består af en uddybende samtale, forslag til hvilke tiltag, som er nødvendige for at bedre hundens adfærd, og oftest afprøves også de helt konkrete praktiske træningsøvelser, så hund og ejer er i gang med træning, inden konsultationen afsluttes. Afhængig af hvilken træning jeg anbefaler vil du få noget på skrift fx en træningsplan, nogle generelle træningstips eller en vejledning med den grundlæggende træningsteknik. Det afhænger af hvad du har brug for til din hund.


Ved telefonkonsultation taler vi sammen over telefonen en halv times tid ad gangen. Udgangspunktet er en mail hvori du på forhånd har beskrevet den adfærd som du ønsker hjælp til. Under samtalen kan du som ved almindelig konsultation, stille alle dine spørgsmål og vi kan vi eventuelt aftale at ses på Messenger​, så du også kan demonstrere hvad du og din hund gør.  Vær opmærksom på den væsentlige forskel fra almindelig fysisk konsultation -  at jeg på den fysiske konsultation, for at hjælpe bedst muligt, rigtig gerne vil observere hunden med den problematiske adfærd i 10-15 minutter & også rigtig gerne vil mærke på hunden, så jeg bedre kan fornemme om hunden er fysisk tilpas.
​Over telefon arbejder jeg ad hoc, hvilket betyder uden forberedelse og uden at lave en skriftlig træningsplan.

​Telefonkonsultationen er derfor en god, men alternativ løsning her i coronatiden eller en hjælp til dig som bor langt væk og derfor ikke kan vælge en fysisk konsultation.


​Husk, uanset hvilken konsultation du vælger:

​Ændring af adfærd tager tid, så det anbefales, at konsultationen følges op med intensiv og konsekvent træning. Desuden kan det være hensigtsmæssigt med en opfølgende konsultation (eventuelt telefonisk) for at sikre, at der sker de forventede fremskridt.

​Hvis der har været tale om lang tids stressbelastning eller alvorlige traumer, må det forventes, at behandling med naturmedicin eller receptpligtig medicin indgår som et led i adfærdsbehandlingen - selvfølgelig i samarbejde med hundens dyrlæge.

​OBS - Har stresspåvirkningen udviklet sig til stereotyp eller patologisk adfærd, kan det i nogle tilfælde være vanskeligt at ændre hundens adfærd. Heldigvis er det yderst sjældent, at jeg anbefaler aflivning på grund af problematisk hundeadfærd. Det er sket 3 gange i de 20 år som er gået siden jeg startede med at arbejde med hunde professionelt. Disse hunde var uhelbredeligt syge.

​Priser på vejledning i forbindelse med problematisk adfærd

Fysisk konsultation, varighed ca. 2 timer:
​1400,- kr. Inkl. telefonisk opfølgning eller opfølgning på mail, betalt forud med MobilePay til 119191.
​Pga. covid-19, foregår alle fysiske konsultationer på Sølillevej 4, 8560 Kolind - ​Gerne udendørs hvis vejret tillader det.

Telefonkonsultation, ad hoc:
350,- kr. pr. påbegyndt 30 min. forud via MobilePay til 119191 - så ringer jeg dig op på et aftalt tidspunkt.


​Kontakt?
Er du i tvivl om hvilken hjælp du har brug for til din hunds adfærd, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 20 94 66 28​ eller e-mail hundensverden@mail.dk. ​
​Hvis jeg har træning er telefonen altid på lydløs, men send gerne en sms eller mail, hvis du ikke har held til at fange mig på telefonen.

Læs hvad andre synes

Den bedste hundetræning man kan få 😁

CJ CJ

Verdens bedste træner .spot on !!!

Helle Redke

Se flere anmeldelser på​

Hundens Verden

​Sølillevej 4

8560 Kolind

Find vej

​​

CVR. 30849809

Vi støtter​

Tekst fra denne hjemmeside må ikke kopieres eller gengives uden kildeangivelse.​