Privattimer

Denne træning er ideelt til dig som ønsker et mere individuelt og fleksibelt træningsforløb. Det kan være at du har brug for hjælp til at lære din hund at gå pænt i snoren, eller måske er det indkaldet som jeg skal hjælpe dig med? På privattimer handler det om samarbejdstræning, det vil sige at det er helt konkrete øvelser som du får hjælp til. Privattimer er ikke hjælp til problemadfærd - se i stedet mulighed for adfærdskonsultation HER

​På privattimer fokuserer vi 100 % på dig og din hund, og sammen tilrettelægge en træningsplan som passer netop til dig og din hunds behov.

​Tidspunkt?
​​Om onsdagen er træningspladsen lukket til Privattimer og konsultation, men på enkelte andre dage er det også muligt at reservere tid. Træningen foregår på træningspladsen på Sølillevej 4, 8560 Kolind - Find vej.


​Pris?

En privattime koster 700,- kr. inkl. moms pr. påbegyndt time, hvis vi kan ses på træningspladsen på Sølillevej 4, 8560 Kolind.
​Du skal betale forud for den første time til Djurslands Bank reg. 7265 kontonr. 1061201 eller med MobilePay til 119191.

Vaccination og forsikring​

Vær opmærksom på at du, når du skal gå til hundetræning (også til privattimer), skal have tegnet en udvidet ansvarsforsikring på din hund og være i besiddelse af en gyldig vaccinationsattest, som du skal kunne dokumentere med billede på sms.​

Læs hvad andre synes

Den bedste hundetræning man kan få 😁

CJ CJ

Verdens bedste træner .spot on !!!

Helle Redke

Se flere anmeldelser på​

Hundens Verden

​Sølillevej 4

8560 Kolind

Find vej

​​

CVR. 30849809

Vi støtter​

Tekst fra denne hjemmeside må ikke kopieres eller gengives uden kildeangivelse.​