​Videnskabelige metoder

​Sølillevej 4 -8560 Kolind

Gode træningsredskaber​

Tlf.: 20 94 66 28

Viden om træningsteknik & forståelse for arten

hundensverden@mail.dk​​

✓ +10 års erfaring

✓ Træningen er for alle 

✓ Moderne træningsmetoder

Hvalpetræning for hvalpe mellem 8 og ca. 16 uger

Jeg tilbyder hvalpetræning på hvalpehold, for alle hvalpe fra Århus, Randers, Djursland og resten af Østjylland, med løbende opstart ca. hver 2. måned. Om sommeren er vi udendørs i på den store indhegnede træningsplads & om vinteren er vi indendørs i en lidt mindre, men opvarmet træningshal.  ​​
Se mere om de aktuelle hold i sæsonoversigten i menuen til venstre.

Hund på græsarealDerfor er socialisering af hvalpe vigtigt

Hvalpetræning kan bidrage til en rigtig god socialisering og miljøtræning af hunden. Det er i hundens første tid, at man skal sætte ind i forhold til træning og opdragelse, fordi hvalpen netop i den første tid er meget modtagelig for læring.

​Hunde kommunikerer hovedsageligt ved hjælp af kropssignaler. Faktisk er der cirka 30 forskellige konfliktforebyggende signaler, som hunde anvender, så de ikke kommer kommer på kant med hinanden.

Når hvalpen flytter fra sin mor og sine søskende, har den lært de grundlæggende signaler, men den har ikke lært, hvordan den skal bruge dem over for andre hunde. Derudover skal den også lære at forstå de mere end 500 forskellige hunderacers dialekter, hvorfor det er nødvendigt at fortsætte hvalpens sprogudvikling i positivt samvær med andre jævnaldrende hvalpe.

Alt det og meget mere til om den tidlige læring hos hvalpene skal vi omkring til hvalpetræning, når hvalpene er mellem 8 og 16 uger. Det er nemlig her, hvalpene er mest modtagelige for socialiseringen og dermed lærer at begå sig blandt både mennesker og andre dyr.

Meld dig og din hvalp til hvalpetræning

Kontakt mig og hør mere på telefon 20 94 66 28​ eller e-mail hundensverden@mail.dk.​

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 6 anmeldelser på Facebook

Hundens Verden

​Sølillevej 4

8560 Kolind

CVR. 30849809

Vi støtter​

Tekst fra denne hjemmeside må ikke kopieres eller gengives uden kildeangivelse.​