Hvalpetræning for hvalpe mellem 8 og ca. 16 uger

Hundens Verden tilbyder igen hvalpetræning på hold, på træningspladsen på Sølillevej 4, 8560 Kolind

​Hvis vejret er godt træner vi udendørs i den store indhegnede fællesindhegning, med leg i de 4 legeindhegninger. Der vil være 8-10 hvalpe på holdet og vi har fokus på Socialisering, miljøtræning og indlæringsteknik. 


​Kunne du tænke dig at være med på næste hold, kan du allerede nu blive skrevet på holdlisten. Send en mail med dine kontaktoplysninger, hundens race og dens navn (hvis du kender det) på e-mail til hundensverden@mail.dk.​

Derfor er socialisering af hvalpe vigtigt

Hvalpetræning kan bidrage til en rigtig god socialisering og miljøtræning af hunden. Det er i hundens første tid, at man skal sætte ind i forhold til træning og opdragelse, fordi hvalpen netop i den første tid er meget modtagelig for læring.

​Hunde kommunikerer hovedsageligt ved hjælp af kropssignaler. Faktisk er der cirka 30 forskellige konfliktforebyggende signaler, som hunde anvender, så de ikke kommer kommer på kant med hinanden.

​Når hvalpen flytter fra sin mor og sine søskende, har den lært de grundlæggende signaler, men den har ikke lært, hvordan den skal bruge dem over for andre hunde. Derudover skal den også lære at forstå de mere end 500 forskellige hunderacers dialekter, hvorfor det er nødvendigt at fortsætte hvalpens sprogudvikling i positivt samvær med andre jævnaldrende hvalpe.

Alt det og meget mere til om den tidlige læring hos hvalpene skal vi omkring til hvalpetræning, når hvalpene er mellem 8 og 16 uger. Det er nemlig her, hvalpene er mest modtagelige for socialiseringen og miljøtræning.Læs hvad andre synes

Den bedste hundetræning man kan få 😁

CJ CJ

Verdens bedste træner .spot on !!!

Helle Redke

Se flere anmeldelser på​

Hundens Verden

​Sølillevej 4

8560 Kolind

Find vej

​​

CVR. 30849809

Vi støtter​

Tekst fra denne hjemmeside må ikke kopieres eller gengives uden kildeangivelse.​