Hvem står bag?

​Mit navn er Helle Huber Stenberg.

Jeg er født i 1974, uddannet professionel hundeinstruktør i 2005, hos Hundepsykolog Lone Greva og har i  2014 afsluttet uddannelsen som adfærdskonsulent, hos Center for Dyreterapi i Hirtshals. Desuden er jeg uddannet Nosework instruktør hos Sanne Andersen, Lorup Hundecenter i 2019.

Hvad står jeg for på træningspladsen?

​AKTIVERING - HUNDESPROG - TRÆNINGSTEKTIK


​Min erfaring har lært mig at god træning forebygger og afhjælper problemer - samtidig med at hund og ejer har det sjovt, så jeg har meget fokus på at familiehunden skal være tilpas!

AKTIVERING er et af nøgleordene her. En familiehund der har et indholdsrigt liv, med meningsfyldte opgaver i hverdagen, har mindre tendens til at udvise problemadfærd.

​Vores evner til at forstå HUNDESPROG er vigtig, for at kunne aflæse hundens tilstand.  De konfliktforebyggende signaler er derfor absolut grundlæggende ABC for enhver hundeejer.

​Træningsteknisk anvender jeg både operant betingning og klassisk betingning, og har altid fokus på at dén TRÆNINGSTEKNIK der bruges, ikke stresser hunden.

​Tålmodig og rolig tilgang, samt en systematisk trinvis opbygning af hundens og egen forståelse for øvelsen, er vejen frem, hvis du spørger mig. 

​​​

I min fritid træner jeg også hund​

Vi, min mand Nikolaj og jeg har altid haft Ft, springer spaniels som hjælpere på jagt og som familiehunde.

​Vore hunde trænes altid i de almindelige jagthundediscipliner og yder en fantastisk assistance under jagt, hvor vi begge har været hundeførere.

​Derudover arbejder vi med Nosework, og laver også mental fitness med alverdens cirkustrics, spor og feltsøg. For sjov og for at træne varieret. så disse høj ernergiske hunde trives som familiehunde - hvilket de jo er 90 % af tiden.

Vore hunde fungerer desuden som "forsøgshunde" ved afprøvning af nye tricks og træningsteknikker, til brug på træningspladsen eller ved adfærdskonsultationer, hvis der er brug for en støttehund.


​For nylig har vi måttet sige farvel til Luka, vores næsten 15 år gamle tæve der gennem længere tid har været syg, og der har derfor ikke været andre hunde i husstanden i nogle år. ​ Luka var F.T. Springer Spaniel, en sort/hvid tæve.

​så...

Lige pt. er vi i fuld gang med at finde vores næste hund eller hunde, som nu nok også ender med at blive Ft. springer spaniels.​

​Vi må se hvad fremtiden bringer. Til da "nøjes" jeg med at nyde de 30-40 hunde, der kommer på træningspladsen hver uge.

Læs hvad andre synes

Den bedste hundetræning man kan få 😁

CJ CJ

Verdens bedste træner .spot on !!!

Helle Redke

Se flere anmeldelser på​

Hundens Verden

​Sølillevej 4

8560 Kolind

Find vej

​​

CVR. 30849809

Vi støtter​

Tekst fra denne hjemmeside må ikke kopieres eller gengives uden kildeangivelse.​